Glommens Kräftfestival 2012

 
 
Man får passa på och njuta av de fina sommarkvällar som kommer då och då. Förra veckan var det Kräftfestivalen i Glomen här i Falkenberg. Ute på piren i Glommen fanns det massa karuseller för banen, chokladhjul, kräftór så klart och tivoli känslan. Sambon och jag gick runt där och hade det mysigt, åt kräftor, åt brända mandlar, njöt av tillvaron och live musik. En perfekt tivoli/kräftfestiv kväll.

Torsdag Snart Fredag

Veckorna går galet fort och vet verkligen inte vart tiden har tagit vägen. Jobbar imorgon  och sen är jag ledig över helgen. Ska bli riktigt skönt. Hade två härliga lediga dagar tidigare i veckan och de spenderas i stugan med min sambos syster och hennes kille. Vi åt gott och drack gott. Älskar sommarkvällar när det är ljust länge och man sitter och pratar och njuter av varandras sällskap och man tror inte att klockan inte är så mcyket eftersom det fortfarande är ljust ute.
 
Slutar klockan fyra imorgon och har inga planer än men om det är fint väder i helgen så ska jag hjälpa till att måla hus. Kanske man kan passa på att sola lite samtidigt. Smart va? Ska återgå till att ta det lugnt, det blir en tidig säng gång då jag ska upp halv sex imorgon bitti. Ha en fin kväll.
 
 
Lite av godsakerna vi åt nere i stugan i måndags :)
 
 

Bra avslut på en jobbvecka

Så nu har jag jobbat klart för denna veckan. Var ju ledig mitt i veckan eftersom jag jobbade helgen. Ska bli underbart att vara ledig imorgon och på tisdag. Hoppas på fint väder imorgon också. Slutade jobba klockan tre idag och då ringde min svärmor mig och vi bestämde oss att göra en liten spontan visit i stugan. Min sambos mamma har en stuga här i Falkenberg i Skrea strand. Så vi gick och köpte oss en glass (det var tydligen inte bara vi som hade den idén, hehe. tror det var 15 personer före oss i kön...) och tog en kaffe ute i det härliga vädret och passade på att sola lite. Sedan blev det en liten sväng ner till havet. Älskar att titta på vattnet, dock har jag blivit en badkruka när det gäller att bada i Sverige. Är alltid rädd för att det ska vara jätte kallt men när jag är utomlands tänker jag inte så. Väldigt skumt...
 
Njuter av känslan av att inte behöva ställa klockan på 05.30 imorgon och latar mig framför datorn. Har kärat ner mig totalt i Masterchef US. Såg första säsongen för längesen och andra säsongen går på kanal 8 men kunde inte vänta till nästa avsnitt så kollar för fullt på nätet istället. Bra tips när man inte kan hålla sig samt att du inte laddar ner något när du ser det som ligger uppe på nätet ;)
 
Underbara Skrea Strand
Tagen med Instragram (wallgrenveronica)

Det känns som måndag

Jag har nu varit ledig i två dagar. Haft min pappa på besök och bara haft det allmänt mysigt. Solat och njutit av att vara ledig. Idag har jag jobbat och jobbar ny fyra dagar till så även om det är fredag idag så känns det som måndag. Eftersom man kan jobba alla dagar i veckan och både kvällar,dagar och helger på jobbet tappar man ibland hum om vilken dag det är. Tur bara att mina lediga dagar prickades in när det var fint väder.
 
Ska njuta av att inte göra någonting idag. Äta sushi och bara ta det lugnt. Underbart!
 

Sommar Sommar Sommar

 
Shortsen och sandalerna är på och det känns helt underbart. Snälla värme och sol stanna ett tag! Imorgon är jag ledig och då kommer min fina pappa och hälsar på mig här i Falkenberg. Skall bli en super mysig dag! =)