Shoppingsugen

Har skolfri dag imorgon och känner shoppingsuget ut i fingrarna. Garderoben skriker efter nya kläder. Känns som det har kommit ut riktigt fina kläder både ute i butik och på nätet. Jag tror jag är lite allätare när det gäller shopping. Shoppar både på nätet och i butik. Jag tycker att det skall vara bra priser och bra kvalité. Ett plus i kanten är fri frakt.

Det kan vara lite lurigt ibland att handla på nätet du inte riktigt vet hur plaggen egentligen ser ut på. Därför är det bra med sånna nätshoppar där du kan beställa hem det för att prova hemma och är du inte nöjd så kan du bara skicka tillbaka det. Utan några konstigheter.Vissa företag kan göra det riktigt besvärligt att skicka tillbaka varor. Men har kikat runt på nätet bland alla glada vårfärger som har börjat komma. Det blir ett kik i butikerna här annars blir det allt lite nätshopping ;)

Sommar inspiration


Ny vecka nya tag

Har kurerat mig från influensen eller vad det nu var som har varit och spökat här. Har haft en super mysig helg med melodifestivalen och goa vänner. Men längtar galet mycket till denna helgen. Synd att det är måndag idag bara... På fredag blir det vinproving med sambon, svärmor och hennes kille. Sen på lördag blir det Falkenbergsrevyn med sambon, hans syster och hennes kille. Har nog aldrig längtat så mycket efter helg. Ser fram emot en galet rolig helg.

Har alltid tittat på big brother så skall ge det ett försök i år. Missade det igår så ser på repris nu och njuter utav måndags kvällen med middagen som precis har ätits upp och ett glas vin. Måndags lyx. Men det blir en tidig kväll. Tidig föreläsning imon ;)

 

Dagens enkel och utsökta middag - hemmagjorda hamburgare


God Morgon

Sitter och dricker mitt morgonkaffe och har precis ätit lite frukost. Det  tog verkligen emot när jag skulle gå upp nu på morgonen. Kunde inte somna igår. Och när jag tittade på klockan sist så var den ett och jag går ju upp klockan sex. Nej usch. Hatar sånna nätter när man inte kan sova. Tur att man har skolfri dag imon så kan man sova ut.

Skola står på schemat idag. Går till halv tre och sen blir det fika med syrran. Ha en fin torsdag!

image description

Syrran och jag i Barcelona förra året


Skolfri Onsdag

Kändes underbart att få sova ut idag. Nackdelen med att ha skolan varannan dag denna veckan blir att allt med sömn blir fel. Sova ut ena dagen, gå upptidigt den andra, kunna lägga sig sent ena dagen och lägga sig tidigt andra dagen. Ja ni fattar. Har förläsning och seminarie imon och det är sista skoldagen denna veckan. Ligger bra till med pluggandet och så släpper allt vad skola heter idag. Men får inte glömma av sig själv i röran bland böckerna.

Sambons skall iväg vid sex tiden. Då blir det serie kväll. Eller ja det blir One Tree Hill kväll. Fick ju första säsongen i juklapp men efter den var jag fast igen. Har alltid älskat den serien och ser nu alla säsonger och avsnitt i ordning. Man får passa på när killen inte är hemma då han kallar det "tjejerie". En kaffe med svärmor innan det sen blir ren lathet i soffan.


Idag Är Ingen Rolig Dag Att Bege Sig Till Skolan

image description


Nu Kan Man Andas Ut

Hej på er!

Inläggen här på bloggen har ju inte direkt öst in den sista tiden. Men den glada nyheten är att vi har äntligen flyttat allt och jag har min underbara sambo här nere i lägenheten. Den senaste veckan har vi åkt fram och tillbaka mellan Falkenberg och Borås för att flytta saker och städa. Har inte varit en rolig vecka. En riktigt påfrestande vecka men galet skönt att det är över. Det enda som är kvar är att fixa lite här i lägenheten i Falkenberg.

Nu är jag äntligen västkustbo igen. Känns underbart. Tio minuters cykelväg till havet går ju inte att klaga på. Förutom skolan så är det mycket som sak fixas. Håller på och renoverar stugan så nu får den sig en rejäl makeover. Ska bli kul sen när den är klar och vi får se sambons mammas reaktion. Det är våran present till henne.

Har pluggat under förmiddagen och sen brottats med våran skrivare. Varför ska ingenting funka när man verkligen behöver det? Överlämnar resten av torsdagen till torsdagsmys. Godis och Breaking Dawn Part 1 =)