Dags Att Säga God Natt

Ligger i sängen och tittar på Legally Blonde 2. Tänkte att jag skullen somna till filmen. Ska ju upp och jobba imorgon så måste lägga mig tidigt. Ni missade väl inte att ÖIS vann mot Brommapojkarna? ÖIS har haft sin dåliga period och jag hoppas att den är över nu. Nu ska jag sova. Vi hörs imorgon.


När Man Har Tråkigt Finns Ju Alltid


Just Nu

  • Läser jag körkortsteori
  • Fyller i paprena om au pair till sts
  • Tittar på room service


Lite Om Mig

Eftersom jag är ny här jag jag berätta lite kort om vad jagf brukar skriva om. Jag skriver om allt möjligt helt enkelt. Men mest om hur min vardag ser ut då jag bor hemma med min ena syster och pappa. Det blir mycket bilder på min katt som jag helt enkelt älskar så vill visa alla konstiga och söta saker han gör. Mode, skönhet och kändisskvaller blir det också.

Andledning till att min blogg heter det den gör är att jag åker till USA som au pair förmodligen i december i år och då ska jag skriva hur mitt liv är där. Låter spännande
Säg hej till min bebis Lilleman


Hej På Er

Jag har bloggat ett tag på blogspot och hade tänkt att flytta över bloggen hit. Har lite problem med design och allt sånt så det sitter jag och håller på med nu. Har ni några tips?

Det här är jag

Välkommen till min nya blogg!