Den Perfekta Födelsedagspresenten?

En utav mina närmsta kompisar fyller år i slutet utav oktober men hon ska åka till Bali i en månad så hennes födelsedag ska firas redan i mitten utav oktober. Jag har alltid samma problem när någon utav mina nära och kära fyller år. Jag hittar aldrig någonting att köpa. Jag tänker för mycket och vill anstränga mig så mycket så det känns som att hjärnan tränger bort det.

Finns det den perfekta presenten? Jag tror inte det. Klyschigt nog så är det tanken som räknas tycker jag. Jag är inte ett dugg kräsen men varför är man då så kräsen när man ska köpa presenter till andra? Vad tycker ni är en bra present utan att det känns som att presentköp är ett helt träningspass? För mig är minen på personen som får presenten viktigast. För mig är det viktigt att se ett leende när personen öppnar presenten och se glad ut än att han/hon ser besviken ut.

Som ni märker så tror jag att man anstränger sig allt för mig. För mig är det tanken som räknas. En ihop fixad mysig kväll med film och gott att dricka och äta betyder mer än prylar för mig. Uppskattning genom att göra saker värmer mer hos mig. Som sagt prylar kan inte köpa lycka. Bara frukost på sängen kan göra att helt min födelsedag är fulländad. Vi sätter för stor press på oss själva.


Förlåt mig

Hej på er. Jag vet att bloggandet har legat på hyllan ett bra tag. Mycket händer runt omkring just nu. Mycket känslor och mycket tankar. Men jag finns här. Kommer blogga lite då och då. Tack för alla söta kommentarer. Vi hörs snart :)