Värme, en solstol, ja tack!

Känner nu när kylan kommer sakta men säkert att jag verkligen vill till värmen. Ni vet bara lämna kalla Sverige och ligga på en strand någonstans och bara njuta utav värmen. Det finns så många ställen jag vill åka till så jag vet inte riktigt vart man ska börja.

Även om sol och bad semester är det jag gillar mest så måste jag erkänna att min resa till New York med min syster är den bästa resan jag har gjort. Måste åka dit flera gånger igen. En helt underbar stad.
Men just nu så lockar Mexico, Bahamas jag runt omkring där lockar mest just nu. Turkost vatten och underbara vita stränder. Värme på vintern är det bästa.

Har lovat min sambo att vi någon gång ska åka till Thailand då han jätte gärna vill åka dit. Bra att kompromissa så. Jag åker på en resa som han vill och han åker på en som jag vill.
Men ni som vill åka någonstans vid denna tiden på året så tipsar jag absolut om Dubai. Det är svalare där nu och dom närmar sig eras vinter och det är som svensk sommar ungefär.
Det är ett litet land som har allt. Shopping, sol och bad, ja you name it. Nåt för alla. Så det är absolut ett ställe jag rekommenderar. Att åka på resor är det bästa jag vet.


Skulle inte tacka nej till detta just nu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: