Lunchmys

Har precis kommit hem efter en mysig lunch i detta snöväder. Var ute igår och gick i snöovädret. Usch. Jo visst att snön är mysig men inte när den blåser i ansiktet på mig och man är hur blöt som helst när man kommer fram. Nu ska jag krypa ner i soffan och ha det lite mysigt framför tv:n.


Baka, baka liten kaka

Har sett klart alla säsonger på Gossip Girl. Effektivt va? Nej det blir så när man ligger hemma. Idén slåg mig att jag skulle baka så det blev kärleksmums. Gott va? Ska fjäska lite nere på pojkvännens jobb sen. Kim jobbar ju där och några andra kompisar så ska hämta honom ikväll och då passar jag på att ta med mig lite kärleksmums. SMart jag är va?


Torsdag

God morgon, god middag, god kväll! Gossip Girl har trillat ner i brevlådan så ska kura ihop mig i soffan. Den perfekta sysselsättningen när det börjar bli mörkt och det är massa snö ute.

Senaste Inköpet

Är sjukskriven så har beställt säsong 1 & 2 av Gossip Girl. Hoppas att dom trillar ner i brevlådan imorgon.


Dagens Skämt

Svar: Ja herregud vad jag redigerar mina bilder! Men jag tar det som en komplimang, min vän Sara som har tagit de flesta bilderna på mig i bloggen och hon är så duktig på att fota så jag ser redigerad ut. Förlåt men har folk inget bättre för sig? Vill man redigera sina bilder låt dom göra det. Är jag en av dom? Nej. Det enda som ändras på mina bilder är från färgfoto till svartvitt....

Girls Night Out

God morgon på er. Är uppe med tuppen eller nja det var väl att ta i. Ska ta bussen härifrån Borås vid elva och bege mig hem till lilla pappa och umgås en liten stund. Sen blir man upphämtad av Sara för att göra oss i ordning hos Kim inför kvällen. Vi blir ca tio tjejer som ska ut och äta och sen slå klackarna i taket. Kims födelsedag ska firas! Killarna kommer efter middagen. Ska bli riktigt kul! Dags att bege sig till bussen.

Jag, Sara & Kim på min födelsedagsfest i våras


Vem åker ur Idol ikväll?

Kvällens tema är kärlek


Torsdagskvällen


Gossip Girl

Har ni inte sett senaste säsongen av Gossip Girl så har ni verkligen missat något! Här är teasern för senaste avsnittet "War at the roses".
Torsdagsmys

Tvätten är klar så det är bara till att börja vika. Rubriken har absolut ingenting med tvätten att göra! Haha. Har gottat ner mig i soffan men ser all tvätt framför mig så det är väl bara till att sätta igång. Har tänt lite ljus i detta höstmörker. En paj ska bakas innan min pojkvän kommer hem ikväll. Lite paj, te och en mysig film. Bra torsdag!


Tvätta, Städa = Jippi?

God morgon på er. Är hemma från jobbet då ryggen värker något fruktansvärt. Så ska ägna dagen till att tvätta, städa och jag små pyssla lite. Har köpt fel storlekar på lite sängkläder som ska bytas och en tröja som är trasig. Det är så tråkigt när man köper något och så tar man på sig det när man kommer hem och ser att det är trasigt.

Kaffet är på ingång och frukost ska lagas. Äggröra kanske? Gud så gott!


3 Månader Kvar

Idag är det bara tre månader kvar tills jag och Sara ska spendera tio underbara dagar i Dubai


En Liten Sammanfattning

Vad händer i mitt liv just nu? Vart har jag tagit vägen? Bloggen tappade sin nisch och jag tappade intresset. Bloggen är tillbaka på banan hoppas jag då intresset har kommit smygandes fram igen. Så vad har då hänt dom sista månaden?

  • Jag har fått fast jobb
  • Jag har fått ett till jobb - ett extra jobb (mer som en hobby)
  • Jag har funnit en liten kärlek
  • Jag spenderar mina veckor i Borås
  • Har haft väldigt mysiga dagar med fina vänner
  • Varit i Köpenhamn
  • Jag har pluggat klart på Komvux