Then Tuesday It Is

Det är tisdag vilket betyder ett steg närmare torsdag och min födelsedag. Jag längtar alldels för mycket. Jag är som ett barn. Men det är annorlunda att fylla tjugo, fråga mig inte varför det bara är det. Hade en riktigt mysig måndagsfika med Sara igår. Satt på Karma och bara pratade och pratade om allt mellan himmel och jord. Riktigt mysigt var det. Var även hos läkaren igår för att kolla min rygg. Har muskelinflammation i ryggen. Jippi!!! Eller? Så har fått tabletter som jag ska äta i två veckor som är smärtstillande och är för muskelinflammation. Får inte köra bil på dom tabletterna heller eftersom dom är starka. Även om jag inte kör bil mer än någon gång i veckan känner jag mig plötsligt väldigt handikappad.

Så idag är jag hemma från jobbet, får se om jag ska stanna hemma imorgon också. Bättre att vila en dag extra. Usch jag har verkligen valt ett värdelöst yrke. Kim kommer förbi om en liten stund för att äta frukost innan hon ska till jobbet. Hon har ju börjat jobba i Borås så ska bli kul att höra om hennes första dag. Sen väntar vilande i massor och lite städande. Lägg märke till lite. Hehe. Nej måste verkligen städa eftersom det kommer folk hit på söndag så det är väl dags att ta tag i det. Nu när man är hemma och inte har något att göra så passar det väl bra. Erik Hassle går varm på Spotify. Vet inte varför men jag har kärat ner mig i hans album och jag kan verkligen inte säga vilken låt som är bäst för älskar alla och alla låtarna har sin nisch.

Har hittat en till film som jag måste se på bio. The Backup Plan med Jennifer Lopez som har premiär 7 juli. Det lutar åt att det blir en riktig bio vår/sommar. Sounds good to me!


Kommentarer
sara

Jaa, du får gå och köpa två shakes innan jag slutar på fredag så vi har något att smutta på på pendeln ;) <3

2010-05-04 @ 09:49:00
URL: http://aamaziing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: