Monday Morning

Måndagmorgon och tillbaka till verkligheten. Fem dagar med jobb väntar. Idag jobbar jag på ett annat ställe. Där jag har jobbar annars har hon jag jobbat för kommit tillbaka. Eller ja hon jobbar två dagar i veckan så tar jag dom andra tre. Sen är jag på ett annat ställe dom andra två dagarna. Hängde ni med där? Men ska ha möte med chefen idag på det "nya" stället och få mer tider. Underbart! Där jobbar man längre dagar vilket blir bättre betalt. Men vad jag vet så är det bara denna veckan och nästa som blir flängig. Är fruktansvärt trött idag, kunde verkligen inte somna igår så hade hellre stannat hemma och sovit...

Trodde jag slutade tre idag och var jätte glad över det men så tittade jag i min kalender och så slutar jag halv fem. Snopet. Även om det inte är jobbigt att jobba till halv fem så fick man sig en liten knäpp på näsan när man trodde att man slutade tre. Men imorgon blir det dom gamla vanliga härliga tiderna vilket betyder att jag slutar halv två. Underbart! Är hemma vid fem, halv sex tiden. Hinner slänga iväg ett litet inlägg då innan jag ska ta en fika med Sara klockan sju. Ha en fin måndag så hörs vi i eftermiddag.

Jag & Sara på min födelsedagsmiddag för två veckor sen


Kommentarer
E M M A

sv: Så bra, jo gårdagen var bra :)

hur mår du idag då?

2010-05-17 @ 08:45:04
URL: http://lifebyemma.webblogg.se/
LORISSALOVEBOMB

sv: ^^ tack!Du råkar inte ha tips för snäll frukostmat som är lätt att få i sig..? Har inte ätit frukost på hundra år och har liksom tappat inspirationen :)

2010-05-17 @ 11:29:08
URL: http://lorissalovebomb.se
MATILDA

vad kul att du gillade den ! :D

2010-05-17 @ 12:24:55
URL: http://lbm.blogg.se/
Sara - Mamma till Nova

Hehe, Okej. Nja jag ha inte gjort så mkt. :P

sj då?

2010-05-17 @ 13:28:06
URL: http://frokenkalmar.blogg.se/
SARA

pusselipuss :D

2010-05-17 @ 22:11:52
URL: http://aamaziing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: