Måndag

Good morning! Roligt att det är måndag va? Slut på ledigheten och tillbaka till skola/jobb? Jag gillar inte måndagar i vanliga fall. Men eftersom jag har jobbat sen i torsdags och jobbar idag och imorgon sen är jag ledig på onsdag. Så idag känns det mer som ja en torsdag än en måndag. Eftersom jag bara har idag och imorgon kvar att jobba. Så det är ingen fy skam att jobba idag. Vet dock inte när jag slutar. Ska täcka för chefen för hon skulle på möte. Annars blir det en kort vecka. Jobbar bara fyra dagar och tre av dagarna slutar jag halv tre eller tre(tror jag).

Igår eftermiddag ringde Kim. Trodde hon var på jobbet men hade fått slutat tidigare. Så det blev en liten tripp till Pascha Lounge där vi åt glass, drack kaffe och pratade i massor. Förut sågs vi varje dag, pratade i telefon varje dag men nu ses vi kanske en eller max två gånger i veckan. Hon har ju fått jobb i Borås och flyttar dit till helgen. Men nu när hon bor hemma så pendlar hon j u varje dag och hon jobbar när jag är ledig och tvärt om. Så vi försöker ses så fort vi ha r en lucka som passar. Ha en bra måndag. Time to go.


Kommentarer
carro

Tack för tipsen tjejen. Boplats står jag med i, men verkar inte vara lätt att få lägenhet där. Men ska kolla in de andra sidorna du tipsade om och även blocket. Hoppas du har en fin måndag! Kram

2010-05-31 @ 13:22:22
URL: http://carroat.blogg.se/
E M M A

sv: okej :) jag tittar på tv,

hur mår du idag då? :P

2010-05-31 @ 15:36:42
URL: http://lifebyemma.webblogg.se/
Saga

jaha, var den bra? skulle också vilja se den:)

varit med kompisar=)

2010-05-31 @ 16:44:16
URL: http://saagaaa.blogg.se/
Michaela | foto, bloggdesign & vardagsliv

svar/

Hejsan!

Ledsen för att jag inte svarat på din kommentar. Men det har hänt lite tråkiga saker i mitt liv och jag har därför inte vela varit hemma. Så jag har vart borta hela helgen och därför har jag inte svarat på din kommentar :) Hoppas det inte gör något! Efter allt som snurrar i mitt huvud så kommer jag inte ihåg vad jag svarade sist på din kommentar :/Hur har du haft det i helgen? :)

Jag har haft det jätte bra, behövde åka bort och tänka på annat.

Kram

2010-05-31 @ 18:17:47
URL: http://soeticz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: