Hello Friday

Det är fredag och jag slutar tidigt. Underbart! Jo visst ni som går i skolan ligger och gottar er i sängen nu men jag har varit ledig i två dagar nu så man får väl arbeta lite? Ska bara göra en grej på jobbet idag som inte tar mer än fyra timmar hoppas jag och efter det går jag hem och njuter av helgen! Låter inte alls tokigt. Efter jobbet blir det en tripp in till stan. Ska hjälpa farmor och handla och ska även ta en sväng förbi min syster.

Har kommit in i ett stadie nu att jag grubblar hela tiden över vad jag vill göra med mitt liv. Ja jag vet jag är bara tjugo år och behöver inte ta reda på det nu. Men jag grubblar över om jag ska spara pengar och flytta hemifrån eller klura ut vad jag vill göra och börja plugga igen? Samtidigt som jag vill flytta hemifrån och vara för mig själv vill jag ändå skaffa mig en riktig utbildning för jag vill inte jobba med mat mer. Jag trivs inte med det. Är 90% säker på vad jag vill jobba med och tittar runt på lite utbildningar. Men man får väl ta en dag i taget, man kommer väl se ljuset i tunneln snart eller? Jobbet kallar, ha en bra fredag!


Kommentarer
Elin

Har du sett Bella & Tyra Show med Kissie som gäst?Kommentera gärna vad du tyckte om programmet i min blogg.

2010-05-14 @ 15:27:22
URL: http://liksomelin.blogg.se/
LORISSA

Nu åskar det igen så jag ska inte sitta vid datorn mer, men jag tänkte bara höra om du har någon åsikt om mitt senaste inlägg - tror du jag skulle passa som hippie? ;)

2010-05-14 @ 18:00:22
URL: http://lorissalovebomb.se
Carolina [fotograf]

Har lagt upp nya foton från New York där jag försöker spana kändisar ♥ ♥ ♥

2010-05-14 @ 19:30:40
URL: http://caroflina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: