Torsdag

God morgon på er! Här var det ingen sovmorgon idag inte. Chefen ringde mig igår och frågade om jag kunde börja tidigare idag och imorgon och sluta senare eftersom en på jobbet är sjuk. Det blir lite extra klirr i kassan då samt att jag ska jobba nästa helg också. Goa pengar inför sommaren. Planerar lite små tripper under sommaren till Gotland, Stockholm, Malmö och England. Men det är bara planer än så länge. Eftersom det är under sommaren jag har mest att göra så blir det små resor på kanske två eller tre dagar dom dagarna när jag är ledig. Sen tar jag någon vecka eller två i höst och åker till värmen. Blir nog en sista minuten i september eller oktober.

Så idag blir det jobb till fyra. Bara imorgon också sen är det en ledig helg! Efter jobbet blir det till att plugga. Håll tummarna att mina böcker kommer snart. Det är så tråkigt att sitta framför datorn i flera timmar och plugga när det är fint väder ute. Vill hellre sitta med mina böcker ute i det fina vädret. Så hoppas hoppas att de snart trillar ner i brevlådan. Dags att göra lite nytta jobbet kallar!
En tripp till Tofta strand i Visby hade inte suttit fel i sommar

Kommentarer
Amanda Rieem - EN MASJÄVEL

men gud va läskigt, när jag såg bilden jag bara"men gud det ser precis ut som på tofta" och så läser jag texten äver vilden! tada TOFTA!Jag har min släkt på gotland så jag känner igen mig väldigt bra där :D

2010-06-03 @ 09:07:09
URL: http://mandyego.blogg.se/
Carolina [fotograf]

Visby är så fint :)

2010-06-03 @ 13:14:16
URL: http://caroflina.se
ewe ♥

Vad fin blogg du har!

Ha en trevlig kväll :)

2010-06-03 @ 21:12:52
URL: http://lifebyewe.blogg.se/
jjoseeefiin

sv: allt är bara bra :)

2010-06-03 @ 21:23:55
URL: http://jjoseeefiin.blogg.se/
djustd

Ville bara önska dig en trevlig helg! Kram! :)

2010-06-04 @ 13:44:28
URL: http://djustd.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: