Eclipse Var Grym!!!

Ja ni läste rätt, igår var jag och såg Eclipse på förhandvisning. Den var helt sjukt bra men det är klart att böckerna är mycket mycket bättre och de där små detaljerna man hakar upp sig på i böckerna kanske inte kommer med i filmerna. Eclipse är verkligen bättre än New Moon. Jag blev inte ett dugg besviken på Eclipse. Jo som jag nämde så försvinner saker från boken men den var ändå grymt bra. Man satt på nålar hela tiden. Men ni måste verkligen se den. Fajten mellan Cullens och The Newborns var grym och när man fick se Jasper ur en helt annan vinkel och även Rosalie men sen älskade jag självklart alla kärleksstunder, svartsjukedrama och den ständiga kampen om Bella. Lovley. Så gå och sen den helt enkelt!

Kom hem strax efter två i natt och klockan ringde vid halv åtta för ska jobba. Det lockar inte så mycket just nu. Vill sova en timme till eller två. Pappa är så ursöt som kör mig för att jag skulle få sova lite längre och inte gå upp tidigare för att ta bussen. Nu blev plötsligt min kväll ledig med tanke på att jag egentligen skulle sett filmen idag. Vad ska jag göra då? Får nog plugga lite. Ta mina böcker och lägga mig i solen. Imorgon är jag ledig gud så skönt!

Kan någon fixa Breaking Dawn nu? Tror jag ska läsa boken igen ;)


Kommentarer
Linda - ndaiL

åh, vill också se!!

2010-06-29 @ 09:51:21
URL: http://ndail.blogg.se/
Pernilla

Sv; Tack så mycket ;D

2010-06-29 @ 11:44:17
URL: http://denkalla.blogg.se/
Emelie's WickedTime

sv: Härligt!:) jag hade de bra jag med:)

2010-06-29 @ 13:42:36
URL: http://wickedtime.blogg.se/
Anonym

Mjo, jag vet. Det är nog bäst att åka när vi har "vinter". Min bror var där i förra sommaren. Då var det närmare 50 grader ute. :o KRAM

2010-06-29 @ 15:12:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: