Alla Förtjänar Att Vara Lyckliga & Må Bra

Jag kan säga att jag har nog varit världens osäkraste person med inget självförtroende alls. Inte kunna stå för vad jag tycker, vara känslig till tusen och ta åt mig all negativtet andra gett och brutit ner mig totalt. Känna att jag inte är värd bättre och leva på botten. Jag har varit som en tom person på utsidan som inte visade några känslor alls inför andra men när jag var för mig själv vällde känslorna ut och det var som att det inte tog slut förrän jag inte var själv igen och spärren kom fram och man visade inte några känslor.Jag har i så många år anförtrott mig till andra och känt att jag behövt någon att luta mig på. Jag har helt enkelt varit svag. Jag har blivit sviken så många gånger att jag tappat räkningen och haft folk med dåligt inflytande nära mig som har fått mig att tro att jag inte förtjänar bättre. Att alla är bättre utan mig. Att jag är den jag är men det finns bättre.

Jag kom till en punkt för lite minder än ett år sen. Där jag sa till mig själv "vad håller jag på med, jag är ju patetisk". Pappa hade talat om flera gånger att jag förtjänar bättre och stå upp för dig. Gör din röst hörd. I början lyssnade jag inte man tänker ju ja det är min pappa det är meningen att han ska säga sånt. Men sen började jag lyssna. Tog in att ingen förtjänar att må så. Bröt all kontakt med de personer som fick mig att må dåligt. Började umgås med de som fick mig att må bra känna mig nöjd med mig själv, spendera mer tid åt min familj och framför allt mer tid för mig själv. Insåg att jag behöver inte tex en pojkvän eller speciell umgängeskrets för att känna mig trygg eller att må bra. Du kan vara exakt vem du vill. Umgås med vem du vill. Det är du som bestämmer det inte någon annan. Att visa känslor/dela med mig av känslor kommer jag nog alltid ha svårt för. Det är saker som har hänt som har gjort att det blivit så men det blir bättre så det är klart på bättringsvägen.

Fick frågan igår är du lycklig? Och det känns verkligen skönt att säga att ja jag är det. Jag har helt underbara vänner, min familj går inte att beskriva hur fantastisk den är, jag älskar mitt jobb och har massa tid för mig själv då jag kan plugga och bara ja vara. Så ja jag är lycklig och mår verkligen bra. Står på mina egna ben, säger ifrån, kan ta hand om mig själv och det viktigaste jag har bra självförtroende och tycker om mig själv. Jag har helt enkelt lärt mig att alla förtjänar det bästa och man ska inte låta någon/något stå i vägen. Låter väldigt klyschigt men du förtjänar din egen lycka och alla är underbara på sitt sätt. Såhär tänker jag om personer som betett sig illa som jag sagt upp kontakten med.

Du hade det, du förlorade det, du får aldrig det tillbaka. Glöm aldrig det.


Kommentarer
Johanna

Sv: Det var så lite så! :) Bra annars?

2010-06-11 @ 17:17:12
URL: http://johannasvantes.blogg.se/
ONE OF A KIND - Tävlingar pågår !

Håller med dig !

2010-06-11 @ 17:38:46
URL: http://itsyouandme.blogg.se/
Johanna

Härligt, jo det är bara fint med mig :) Vad ska du göra idag då? :D

2010-06-11 @ 17:58:11
URL: http://johannasvantes.blogg.se/
FLOOSAN

Bra skrivet

2010-06-11 @ 18:07:54
URL: http://blogg.mama.nu/floosan/
jenniifer - fotografi

he eronica!

allt bra? :)

2010-06-11 @ 18:39:07
URL: http://jenniifer.webblogg.se/
ONE OF A KIND - Tävlingar pågår !

Kortet var jätte sött :)

2010-06-11 @ 20:25:18
URL: http://itsyouandme.blogg.se/
SARA

klart du förtjänar att vara lycklig, och vet du hur lycklig jag är att jag har fått en vän som dig? ÖVERLYCKLIG! <3

2010-06-11 @ 21:30:14
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Johanna

Sv: Okej, nej det blev att ta det lungt pga det dåliga vädret :(

2010-06-11 @ 22:48:34
URL: http://johannasvantes.blogg.se/
Anonym

jätte fin header

2010-06-12 @ 09:59:33
URL: http://ldts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: