Nedräkningen Har Börjat

Veckorna och dagarna bara flyger förbi och exakt om en vecka befinner vi oss i England. Men varken jag eller Kim har riktigt insett än att vi ska flytta på måndag. Det känns så obegrepligt på något sätt. Veckan är fullbokad med saker som måste göras och vänner jag/vi måste träffa innan vi beger oss. Jag önskar att dagarna var lite längre, i alla fall denna veckan. Allt som man vill göra hinns inte med. Pappas råd till mig idag var att bara ta det lugnt och vila. Men hur ska jag hinna? Stressad är jag inte men det är så många saker jag vill (inte måste) göra.

Dagarna nu består av att jobba och förberedelser inför resan. Jag har sagt upp mig från jobbet och jobbar min sista dag på fredag. Vad konstigt det kommer kännas. Kommer sakna mina små dagisbarn som kastar sig i armarna på mig när jag kommer till jobbet. Men har fått massa arbetskamraters e-mail addresser. Så ska uppdatera dom om hur det går för oss, samtidigt som jag vill veta hur dom har det. Jag har ju mina favoriter, man får det när man kommer till ställen som man stormtrivs på. Ska gå till ett äldreboende som jag har arbetat jätte mycket på och säga hej då på torsdag. Dom har blivit som en familj.

Resväskan ligger så fint i mitt rum och tro det eller ej men jag har "nästan" packat klart. Det är mest små saker som är kvar, tex sånt som måste köpas och favorit kläder som måste tvättas. Vi får ju bara ha med oss en väska var på 20kg så Kim ska komma hit imorgon och väga min väska. Varför har jag en känslan av att den väger alldeles för mycket? Men idag har jag rensat bort onödiga saker ur väskan. Som varför ska man ha med sig kläder som man knappt använder hemma? Vi kommer med all säkerhet köpa mycket kläder där.

Jag håller på och trixar med en ny blogg. Min blogg kommer läggas åt sidan och jag kommer hänvisa till våran blogg där ni får läsa om oss båda. Kändes lite roligare att starta en ny blogg, som en ny start helt enkelt. Men det kommer inte skrivas något i bloggen förrän vi ger oss av så då länkar jag till den nya bloggen här. Man fram tills vi åker kommer jag fortsätta skriva här.

Imorgon blir det tidig uppgång då jobb väntar. Låter konstigt att säga, men njuter av varje stund på jobbet just nu. Tar vara på stunderna med alla underbara barn. På eftermiddagen blir det handling inför resan. Ni vet sånt som man aldrig har hemma egentligen, typ som batterier. Det används aldrig annars. En adapter måste inskaffas också. Så vi kan använda våra saker. Datorn följer självklart med. Internet löser vi där. Nu ska jag förbereda mig för natten. Tidig morgon väntar.

Snart ses vi Brighton!


Låt Mig Presentera

Jag är sån när det gäller mig och bloggen att jag vill inte lägga ut bilder på mina vänner och min familj. Jag vill hålla allt sånt utanför för med tanke på att det finns folk som läser bloggen som kan förstöra och det vill jag verkligen inte. Så bloggen har alltid handlat om mig och vad jag gör mm. Kanske någon enstaka bild på någon vän eller familjemedlem men ingenting mer. Jag har hållt bloggen så privat som möjligt helt enkelt för att jag inte vill hänga ut mina vänner och min familj.

Men nu när jag ska åka/flytta till England väljer jag att presentera min underbara vän som jag ska åka med. Med tanke på att vi åker tillsammans så blir det lite roligare om det handlar om oss och vad vi gör. Inte bara vad jag gör för det blir nog lite enformigt i längden. Så bloggen kommer nu tillhöra oss båda och min kära vän Kim kommer också skriva här och dela sina tankar med er. Antingen behåller vi denna bloggen och gör den till vår egen eller så gör vi en helt ny. Men så fort jag vet hur det blir så får ni självklart veta. Förberedelserna för resan håller på för fullt. Vi har bokat upp flera möten/visningar med företag som hyr ut studios(mindre lägenheter) och rum. Cv:n är skriva och upptryckta i mängder, packlista är skriven och packningen har börjat så smått, har även sagt hej då till farmor, faster och min ena kusin idag så det enda som är kvar det är att åka! Nedräkningen har börjat och det är nu 9 dagar kvar. Har ni några frågor så är det självklart att bara fråga på!

Jag & Kim,bild från förra helgen


Tiden Går Alldeles För Fort

Snart ett år sen jag slutade skolan


Snökaos

Jag som verkligen inte trodde att det skulle komma mer snö. Men det har avrit snöstorm här sen igår eftermiddag och de varnar på radion att sätta sig i bilen. Alla bilar är nästan insnöade eller så går det inte köra för det är så dåligt plogat. Men egentligen spelar det ju ingen roll om man plogar för två timmar senare är det täckt igen. Även om vi aldrig får snö här nere så tycker jag att det räcker nu! Vi hade en vit jul och nu vill jag börja gå mot våren. Ingen mer snö. Men dock ser det väldigt lockande ut att slänga sig i snön och bli som ett barn igen?

Dagen har bestått av shopping, dock inte för min del. Jag åkte ner till "köpcentrumet" vi har här med två kompisar och kikade runt lite. Tur att man inte hitatde någonting med tanke på att jag måste spara pengar. Men en lite fika blev det allt. Mysfaktorn blir mycket "högre" när det är sånt här väder. Sätta sig på ett café och fika medans det vräker ner snö på utsidan. Middagen väntar och kvällen blir lugn med film. Tror jag ska se Män som hatar kvinnor. Ja jag vet jag har inte sätt den än. Ska kura ihop mig i en filt med te och hoppas att min dunderförkylning försvinner lika fort som den kom. Hoppas ni får en fortsatt fin dag.

Någon som vill ha lite snö? Jag delar gärna med mig!


Min Hemlighet

Jag har eller är extremt dålig på att blogga just nu eller ja överhuvudtaget. Men ni ska nu få förklaringen. Jag har sedan jag slutade skolan känt att jag måste komma bort lite och göra någonting annat. Resa och leva livet helt enkelt. Jag känner att min hemstad har gjort sitt och att flera människor har bidragit till att jag mer och mer vill komma härifrån så jag ska ja helt enkelt bara sådär flytta från Sverige till Brighton i England.

Det började en väldigt god vän skulle åka till England och jobba med hennes vän och och frågade om jag ville följa med och självklart ville jag det. Fast min kompis kompis(hänger ni med?)ångrade sig för typ en månad sen så det blir jag och min kompis som åker själva. Vi köpte biljetterna för en vecka sen och den 25:e januari i år flyttar hon och jag till England.Detta är inget som är planerat så vi har inget jobb eller bostad som väntar på oss där. Men jag tycker att det gör allt lite roligare. Vi får lära oss att stå på egna ben och jag vet att allt kommer lösa sig. Men skulle det vara så att det inte skulle göra det så är det ju så enkelt att bara åka hem igen. Så vi kan vara borta i allt från 1 månad till ett år eller längre år. Vi får helt enkelt se vad som händer. Man är ju trots allt bara ung en gång och då ska man passa på att göra saker.

Datorn följer med men inte mitt mobilabredband för det kommer bli fruktansvärt dyrt. Så jag får skaffa internet när vi har kommit i ordning. Det finns ju alltid internet caféer. Jag lämnar även mitt sim kort till mobilen hemma då att använda mobilen i England är verkligen inget alternativ. Så i början kan man inte få tag i oss. Men så fort vi kommer till England ska vi skaffa oss ett engelskt mobilnummer så nära och kära vet att man lever. Bloggen kommer självklart att finnas kvar då jag kommer uppdatera om våra äventyr och hur det går med allt.

Men just nu är det som sagt dåligt med bloggandet. Jobbar väldigt mycket nu in i det sista och tillbringar väldigt mycket tid till att planera allt som har med resan att göra. Alla förberedelser inför resan och allt jag skriver om när vi är i England hittar ni i kategorin England.

Jag bjuder på en otroligt ful bild från nyår. Gott nytt år på er!