Borta Bra Men Hemma Bäst

Ja ni hörde rätt. Vi är hemma och kom hem i onsdags. Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Det visade sig att England har ändrat sitt system när det gäller att söka jobb och att jobba i England. Regler som bara har funnits i inte mer en ett halv år. Nu är det så att för att få jobba i England måste du ha minst fyra engelska referenser. Alltså du måste ha arbetat på minst fyra olika engelsktalande arbetsplatser. Sen måste du gå via en slags arbetsförmedling. Du får inte bara gå inoch lämna ditt cv på restaurang, butiker etc. Sen sökte vi ju lägenhet och för att få hyra en lägenhet måste man ha ett jobb. Så vi tog resan som en semester resa helt enkelt. Med tanke på att vi inte fick något jobb och det är dyrt att leva i England med tanke på all mat mm så valde vi att åka hem. Men jag ångrar ingenting, resan har varit helt underbar.

Men under "resans" gång har jag lärt mig så himla mycket om mig själv. Jag kan helt ärligt säga att jag är inte samma människa idag som jag var när jag åkte. Vi lämnade allt utan någonstans att bo eller något sånt. Jag har lärt mig att se på saker på helt olika sätt. Stå på egna ben och stötta varandra då vissa dagar har varit jobbigare än andra. Jag saknar England redan nu kan jag säga. Det är ett väldigt mysigt land men jag föredrar Brighton framför London. Brighton är en supermysig stad som ligger precis vid stranden och människorna är helt underbara. Men London var en riktigt rolig stad att shoppa i men måste säga att folket inte är lika trevliga där.

Har ringt min gamla chef och har fått mitt jobb tillbaka och börjar jobba redan på måndag. Ska bli faktiskt riktigt skönt. Börjar faktiskt känna mig lite rastlös. Men hur skönt det än har varit så är det skönt att komma tillbaka till verkligheten. Resväskan står fortfarande på mitt rum. Ska ta tag i det nu och packa upp den. Imorgon ska jag och Kim och flera vänner ut och äta middag och sedan blir det utgång. Ska bli kul att träffa alla. Nu ska jag ta tag i min resväska. Ha en bra fredag!

Jag saknar vårvädret i England