Vem Suddade Ut Solen!?

Vem gjorde så att jag inte har vaknat av att solen skiner in på mitt rum? Eller att den lyser så starkt så den sticker i ögonen? Den som tog bort det får gärna ge tillbaka det! De flesta ligger säker och sover och har det varmt och gott men jag är uppe innan tuppan som vanligt. Frukosten i högsta hugg samtidigt som jag betalar räkningar. Betalar alltid räkningarna så fort lönen har kommit in, tror annars att jag kommer glömma det. Nojig? Ja kanske lite.... Försöker få pappa att börja betala räkningar över internet. Men det går väl sådär. Det är ju SÅ mycket bättre att skriva dom och skicka dom på posten. Nu har ju jag aldrig gjort det så ska väl inte ifrågasätta hans 80/90-tals sätt. Han är nog alldeles för bekväm för att byta eller så är han så fast och bestämd vid att ja ni vet allt det där snacket att det var bättre förr. Men jag ska fortsätta tjata. Jag ska lyckas! Haha.

Fick pratat med Louise på skype igår. Det var allt för längesen vi pratade. Var så himla kul att se och höra henne igen! Så skärpning Lollo vi måste prata oftare. Hehe. Lugnet är över och på jobbet är det full rulle igen. Tisdag-Torsdag är det mest att göra. Kände ni min djupa suck? Det positiva är ju att tiden flyger fram och det känns som att man precis hade börjat när man slutar. Efter jobbet blir det en liten tur på Kungsmässan med Kim. Behöver köpa lite saker inför kommande vecka, fast har pratat om att ta ledigt nästa fredag och åka till Ullared och då kan man ju köpa allt sånt där? Hmmm. Sen blir det till att möta upp Sara och Malin för en mysig tisdagsfika. Så håll tummarna för solsken så man kan använda solglasögonen. Ett bra tecken på vår när alla börjar använda solglasögon. Har aldrig riktigt fattat med att ha solglasögon när det är mulet eller mörkt ute. Gömmer dom en bakfylla eller ett blått öga? Bra fråga.... Nej dags att bege sig mot jobbet. Hasta la vista!

See you next Friday!? Maybe...


Kommentarer
N

Jättefin blogg, allt bra me dig? :D

2010-04-27 @ 07:55:48
URL: http://blackijacki.blogg.se/
emelie

okeej:D nej inte mycket

2010-04-27 @ 14:29:25
URL: http://emelieastemoo.blogg.se/
Zäta

ja det är hemskt när ryggen gör ont, förstör hela dagen/veckan

2010-04-27 @ 21:08:29
URL: http://www.metrobloggen.se/Mikaelaz
N

SV: Det är super :D

Ska du göra nåt spec nu när det snart är valborg? :)

2010-04-27 @ 21:26:50
URL: http://blackijacki.blogg.se/
Zäta

gör du något åt din rygg då? pilates ska tydligen hjälpa, ska testa det själv för jag har gått hos sjukgymnast, flera olika naprapater och gått på rehabelitering men inget har hjälpt =/

2010-04-28 @ 07:51:50
URL: http://www.metrobloggen.se/Mikaelaz
anna

Idag skiner solen! :D

Kram!

2010-04-28 @ 08:54:05
URL: http://bonta.blogg.se/
zoe

fin header! :) har aldrig varit på ullared haha! finns det fina grejjer där eller? :)

2010-04-29 @ 16:17:05
URL: http://zzoe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: