Äntligen Fredag!

Finns det någon som är så glad för att det är fredag? Jag är nämligen överlycklig. Det betyder att jag slutar halv två(ja som alla andra dagar) och helgen känns betydligt mycket längre. Det är bara lite jobbigt att gå till jobbet nu med tanke på allt som händer. Hade hellre stannat kvar i sängen hela dagen och inte gjort något. Men vad tjänar jag på det egentligen? Tur att jag är en morgon människa annars hade jag aldrig kunnat ta mig ur sängen halv sex på morgonen. Får den frågan rätt ofta hur jag kan vara så pigg på morgonen. Hur jag bara kan kliva rätt upp ur sängen när klockan ringer och inte ligga och dra sig? Svaret är enkelt. Det är sån jag är, det är inte bara jag som är sån. Haha.

Gårdagen var riktigt mysig. Hon jag jobbar fyllde år så hon kom ner till jobbet med tårta, fast idén av att fika ute var väl sådär bra. Det slutade med att det var mer vatten i mitt kaffe än ja kaffe. Alla rusade in för det började spöregna. Sen fyllde även pappa år igår så det blev lite firande hemma. Pappa är verkligen anti sin egen födelsedag. Ni vet sån nej jag vill inte ha några presenter, det räcker med en kram. Eller ska vi äta någon bakelse eller ska vi strunta i det? Vill ni ha det för mig spelar ingen roll. Men varken jag eller mina systrar bryr oss om hans anti födelsedags fasoner. Så av mig fick han en växtlåda som han kan odla örter i(pappa älskar att plantera,gröna fingrar!) och av min ena syster fick han jätte fina kläder. Sen på kvällen blev det fika med "bananlängd" typ en marsipan bakelse formad som en banan. Min andra syster kommer ner idag så då blir det lite mer firande eftersom inte var här igår.

Jobbet väntar och känner verkligen inget sug alls. Men det är väl bara till att ta sig i kragen eller? Det kommer bli en lugn dag med inte så mycket att göra. Härligt. Sen väntar skoshopping med min syster. Sweet sweet friday! Ha en fin fredag och en bra valborg!


Kommentarer
Zäta

ja testa pilates, många på mitt jobb med ryggproblem har sagt att pilates har hjälpt!

2010-04-30 @ 07:59:00
URL: http://www.metrobloggen.se/Mikaelaz
Sara

Underbart med skoshopping :D Titta förbi om du är på Kungsmässan :) <3

2010-04-30 @ 07:59:04
URL: http://aamaziing.blogg.se/
zoe

sv: haha okej :) händer idag då?

2010-04-30 @ 09:12:46
URL: http://zzoe.blogg.se/
Julia ♥

sv: haha jaopx d

2010-04-30 @ 14:44:57
URL: http://julianoriing.blogg.se/
emmi

Jag har nyss skaffat en blogg och behöver lite hjälp. T.ex hur lägger man dit bilderna längst upp på sidan?(där det står namn b.la. du har 3 bilder där) Jag skulle verkligen uppskatta din hjälp.

2010-04-30 @ 15:12:49
M A L I N |--| E ♥

Skulle du kunna rösta på min bild i en fototävling? Jag är nummer 12 och gå in här för att rösta:

http://vadfanskajagheta.se/2010/april/finalisterna-i-tavligen.html#commentDet skulle betyda så grymt mycket! :)

KRAMdu behöver ju såklart inte rösta, och om du inte tar imot sånnahär kommentarer kan du ju bara radera den! :)

2010-05-01 @ 11:01:50
URL: http://malinhee.blogg.se/
Julia ♥

sv: haha jaop xD

2010-05-01 @ 12:48:52
URL: http://julianoriing.blogg.se/
zoe

sv: va skönt :) jasså, ska du åka iväg nånstans eller? vi drog ut ett tag o hade kul haha

2010-05-01 @ 13:11:47
URL: http://zzoe.blogg.se/
Louise

vill du bli veckans blogg hos mig? anmäl dig då till min tävling under inlägget "Veckans blogg" Vinnaren får en länkning och en intervju som vanligt och finalisterna tar jag fram imorgon!:D

2010-05-01 @ 18:23:01
URL: http://anythingbutsimple.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: