Torsdag

Hej på er. Hoppas ni sover gott, jag är då uppe med tuppen. Ska lämna in Lilleman hos veterinären innan jobbet. Jag är nog mer rädd en han, tänk vad hemskt sen när han ska tvätta sig och dom är liksom borta och han fattar ingenting. Undrar om han skulle märka något. Någon som är bra på katter? Han ska inte hämtas upp förrän i eftermiddag med tanke på att han ska göra flera saker och sen när han har blivit sövd så vill dom nog att han ska vakna upp där och kolla så att han mår bra. Vi får se hur han mår när jag hämtar honom.

Han har ju inte fått äta något sen igår kväll. Bara dricka vatten. Han har skrikit en hel del, men jag trodde det var för att han inte hade ätit men min syster sa att jag hade råkat stänga till dörren så mycket så han inte kunde komma in. Han sover ju i min säng varje natt. Han får inte mat förrän vid tre tiden då vi hämtar honom om han inte får något hos veterinären, men det tror jag inte. Tycker synd om honom eller är det jag som är paranoid?


Kommentarer
Mela

Mina katter märkte ingen skillnad iallafall :) men det va kul när dem kom hem, då vinglade dem fram för dem hade inte riktigt vaknat än ;P

2009-09-03 @ 13:23:29
URL: http://mixxie1.blogspot.com
viki

ÅÅh så fin bild!! :DSv; Det är bra :)Vad gör du då? :)

Kram!Ska vi följa varann via bloglovin? :)

2011-04-20 @ 13:52:00
URL: http://vikisblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: