Söndag

Den mest "jobbiga" dagen är här enligt mig. Jag får alltid söndagsångest, något jag aldrig lyckats undgå. Känslan av att imorgon är det måndag. Tillbaka till verkigheten, upp tidigt på morgonen och lägga sig tidigt på kvällen. Men jag har tagit ledigt från jobbet måndag och tisdag denna veckan på grund av bilskolan. Jag måste vara på bilskolan både måndag och tisdag och de ligger på så dumma tider så jag måste helt enkelt ta ledigt eftersom det inte går att flytta och jag vill inte flytta det. Jag ska kör klockan tio så lite sovmorgon får man allt och två lediga dagar med ingen stress. Bara två lugna dagar där jag kan pyssla om mig själv.

Har varit nere på Kungsmässan( ett köpcenter där vi bor) och kikat runt lite. Lyssnade på årets lucior som sjöng. Vi har en röstning varje år för stadens lucia och den som vinner blir helt enkelt stadens lucia men hon blir även Berlins lucia. Fräckt va? Ganska mycket folk var det men det var mysigt med allt julpynt och jul doften från alla julstånden som ställts upp med marsipan och andra läckerheter som julen har att bjuda på. Det enda som saknas är snö. Det är första advent men det känns inte riktigt som det. Om en liten stund blir det fika med kaffe,lussebulle och pepparkakor.

Jag kunde inte hjälpa det men när vi var där nere så gick jag in på Bokia och köpte den sista boken ur Twilight serien "Så länge vi båda andas". Som ni förstår så har jag drabbats av Twilight syndromen. Jag måste ju läsa hur den slutar men eftersom jag inte har något tålamod så har jag redan kollat upp hur den slutar så jag inte blir besviken. Man kan tycka att jag förstår då men på mi har det helt motsatt effekt. Om jag vet hur det slutar får jag mer längtan till att veta varför det slutade så istället för att vänta.

Skulle egentligen övningskört lite pappa nu men hade råkat glömma att säga vi skulle åka till farmot lite senare och fika med henne. Så jag sa till honom att vi kan övningsköra imorgon på eftermiddagen istället. Pappa var helt övertygad om att han hade berättat men den informationen hade uteblivit. Lite senare ikväll ska jag, min pappa och min andra syster(hon bor inte hemma) kolla på när hennes pojkvän har hockeymatch. Ska faktiskt bli riktigt kul. Dock är det skönt att jag får lite sovmorgon imorgon så jag inte behöver sitta och titta på klockan. Hoppas ni får en fin och mysig första advent.


Kommentarer
Linda - ndaiL

böckerna är underbara!

2009-11-29 @ 13:29:46
URL: http://ndail.blogg.se/
Moa

Tack<3

Jag ska se New moon idag med mina vänner :)

2009-11-29 @ 14:57:58
URL: http://livetommoa.blogg.se/
Zäta

jag hade en jättemysig första advent, bakat pepparkakor :P

2009-11-29 @ 18:10:55
URL: http://www.metrobloggen.se/Mikaelaz
Natalia

sv: samma här, jobbat hela helgen så är heltslut. Ska fika och så :D

2009-11-29 @ 19:56:39
URL: http://nataliasoder.blogg.se/
Michaela - Foto & Bloggdesign

jag vill ha dom böckerna :/

2009-11-30 @ 01:54:56
URL: http://soeticz.webblogg.se/
Classy

Å vad kul, hoppas du klarar uppkörningen :) Men det ska nog gå bra tror jag ;)

Gjort nå skoj i helgen?



Föresten snygging! Skulle vara jätte gulligt om du hade lust å rösta på mig i den här tävlingen: http://saatisfaaction.blogg.se/2009/november/finalisterna.html



Mitt röst nummer är 1 :)

2009-11-30 @ 02:14:06
URL: http://nathaliesjobeck.blogg.se/
Emma

sv: Härligt. Jag mår också bra, lite trött bara.

Hur ser din dag ut idag då?

2009-11-30 @ 09:16:17
URL: http://emmazzz.blogg.se/
Anonym

fin blogg! :)

2009-11-30 @ 21:47:01
URL: http://twoam.blogg.se/
linda

sv; tack så mycket, ja, granen blev faktiskt fin:)

vad görs?

kram

2009-12-20 @ 21:01:12
URL: http://duvetlindaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: