Lördag

Hej på er! Hoppas ni har haft en fin jul. Min har varit helt underbar. Vi firade våran "julafton" på juldagen med tanke på att våra släktingar var med sina andra släktingar på  julafton. Så igår år vi gott och sprang runt och lekte med våran minsta kusin. Vi alla blev som barn igen. Men det hör väl julen till? Julmat är nog det sista som lockar nu. Varför äter man alltid allt vad man orkar och sen när man ser julmat vill man inte veta av det? Samma visa varje år.

Igår kväll blev det utgång. Det var fruktansvärt mycket folk ute så vi gick ut väldigt tidigt för att vi skulle slippa stå i kö,vilket var riktigt skönt. Skadeglädje fick man ju när det var 100 personer i kön sen och man var redan där inne för man hade varit ute i god tid. Det var verkligen fruktansvärt mycket folk ute. Man fick pressa sig fram men det var så himla roligt. Underbara människor.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som ska hittas på. Låg och segade i sängen fram till klockan två då jag blev upphämtad av en kompis och åkte in till stan och åt. Hela dagen har bara försvunnit. den gör ju det när man ligger i sängen hela dagen. Men mysigt är det allt. Jag kanske ska träffa en kompis ikväll och bara sitta och prata och ta en drink. Om det inte blir så, så blir det nog att stanna hemma för min del.

Snön har blivit slask, blä!


Kommentarer
Zäta

gott nytt år!

2009-12-31 @ 16:31:51
URL: http://www.metrobloggen.se/Mikaelaz
Malle - Hockeyfru

hppasduft en kanon-nyårsafton! God fortsättning =)

2010-01-01 @ 15:59:46
URL: http://mysunshinestory.blogg.se/
Linda - ndaiL

Ja gör det, 3D om du har chansen :)

2010-01-03 @ 00:58:11
URL: http://ndail.blogg.se/
Linda - ndaiL

Ja det tycker jag :D

2010-01-03 @ 01:31:42
URL: http://ndail.blogg.se/
L ☆

Tack för din anmälan sötnos, jag röstar ut finalister inom några dagar, så håll ögonen öppna! :Pkram

2010-01-03 @ 09:59:25
URL: http://duvetlindaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: